HOTEL PANORAMA PALACE 4* (recomandarea agentiei 3*+) Pagina web: www.hotelpanoramapalace.it Localizare: pe faleza inalta din oraselul Meta di Sorrento, la 5 km de centrul orasului Sorrento, la 50 km de aeroportul Napoli. Statia de autobuz si statia de tren se afla in apropierea hotelului. Caracteristici hotel: restaurant, bar cu vedere panoramica si piano bar, terasa cu sezlonguri si o mica piscina in aer liber cu hidromasaj, salon TV si salon de jocuri, parcare cu plata. Camerele standard sunt simplu si functional decorate si sunt echipate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat (functioneaza doar pe perioada verii), telefon, TV satelit, frigider. Opinia noastra: hotelul ofera conditii simple de cazare, insa are un raport calitate pret foarte bun, avand in vedere ca este situat in apropiere de Sorrento si de toate atractiile turistice importante din zona. Micul dejun oferit de hotel este simplu (specific pentru Italia) si contine: chifle, felii de paine prajita, cereale, produse de patiserie (croissant, briose), sunca si cascaval, unt, miere, gem, cafea, ceai, lapte, suc. Micul dejun este servit in forma de bufet. Cina este meniu (la alegere din 2 sau 3 feluri prestabilite).

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul (zbor de linie) Bucuresti Napoli Bucuresti cu compania BLUE AIR;
- 1 bagaj de cala de 23 kg/ persoana (o singura piesa) si un bagaj de mana mic;
- Check-in la aeroport, atat la dus, cat si la retur;
- transferuri aeroport hotel aeroport;
- 7 nopti cazare la hotel de 4* in camera dubla standard (clasificare recomandata: 3*+);
- demipensiune: mic dejun si cina;
- bauturi la cina: un sfert sticla de vin si jumatate sticla de apa pe persoana;
- o excursie: turul panoramic al orasului Napoli (durata: 2 ore)
- asistenta turistica in limba romana;
- taxele de aeroport (pot suferi modificari);
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii ofertei, respectiv luna februarie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu pana la 5 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica vloarea acestora.


NU SUNT INCLUSE:
- asigurarea medicala si asigurarea storno; se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice,
- catering (se poate comanda si achita in timpul zborului);
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
- taxa de statiune locala (3 EURO/ persoana/zi se achita la hotel);
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi);

GRUP MINIM: 
20 persoane pentru fiecare plecare. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
- 50% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face de la data inscrierii pana cu 90 zile inaintea plecarii; 
- 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii; 
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 14 sau mai putine zile inaintea plecarii


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:
- la momentul lansarii programului (luna februarie, anul 2021) nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
- avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
- desi aceasta oferta se adreseaza in special seniorilor (persoane cu varsta peste 55 ani), de ea pot beneficia clientii din toate categoriile de varsta;

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Seniori Sorrento 2021 Bucuresti - Napoli; Taxele de aeroport; Transport Avion Seniori Sorrento 2021 Napoli - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre PANORAMA PALACE - Turism seniori, Amalfi, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta