Sejur Coasta Amalfitana - Hotel Panorama Palace

Amplasat pe coasta stancoasă a Meta di Sorrento, Hotelul Panorama Palace oferă privelisti impresionante ale mării din camerele sale panoramice si luminoase, de la bar si de la terasa la soare de pe acoperis.

Plaja se află la doar 5 minute de mers pe jos de Hotelul Panorama Palace. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer la Plaja Meta.

Personalul prietenos vă va ajuta să descoperiti această zonă bogată. De la hotel puteti inchiria biciclete si bărci. De asemenea, puteti ajunge usor in locuri renumite, cum ar fi Sorrento, Procida, Coasta Amalfi si Insulele Ischia si Capri.

Camerele sunt linistite si confortabile si sunt mobilate in stil mediteranean, in culoarea bleu-marin. Puteti admira privelistile Golfului Napoli si Coastei Sorrento. In fiecare cameră aveti la dispozitie TV prin satelit si aer conditionat.

Relaxati-vă in mica piscină in aer liber sau in cada cu hidromasaj. Vă puteti bronza pe terasa de pe acoperis, ce este dotată in intregime cu sezlonguri.

Savurati o băutură răcoritoare la barul panoramic, in timp ce admirati privelistea coastei. In timpul verii, vă puteti bucura de divertisment de seară la barul cu pian.

Incepeti-vă ziua in această locatie linistită, cu micul dejun tip bufet oferit gratuit de hotel. Există 3 săli de mese, fiecare fiind decorate elegant si ideale pentru banchete si evenimente. Savurati mancăruri traditionale, fructe de mare proaspete si specialităti locale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Panorama Palace, Napoli, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta