slide-iasi-dedal-tur-01
slide-iasi-dedal-tur-05
slide-iasi-dedal-tur-02
slide-iasi-dedal-tur-04
slide-iasi-dedal-tur-03
slide-iasi-dedal-tur-09
slide-iasi-dedal-tur-06
slide-iasi-dedal-tur-08
slide-iasi-dedal-tur-07
Iași, tur pedestru

2 ore prin Iași

Bucurati-va de farmecul fostei capitale a Moldovei, de mirosul teilor eminescieni si de molcoma poveste a Iasului lui Creanga. Calcati pe urmele mitropolitilor si domnitorilor care au facut din batrana cetate loc de pelerinaj. Participati la evenimentele momentului in orasul care cu mandrie isi spune „capitala a culturii”.

Tur pedestru de 2 ore in zona centrala (orar flexibil, in functie de dorinta clientilor)

Inceperea vizitei pedestre a centrului orasului din Piata Palatului si trecerea in revista (exterior) a principalelor monumente din zona: Palatul Culturii, Gradinile Complexului Palas Mall, Biserica Sfantul Nicolae Domnesc, Casa Dosoftei. Continuarea vizitei si punerea in valoare a monumentelor Bulevardului Stefan cel Mare (vizita exterioara): Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Catolica, Biserica Mitropolitana (intrare in edificiu), Primaria, Teatrul National. Trecere prin zona Filarmonicii si a strazii Cuza Voda catre Piata Unirii: Cladirea Postei, Hotelul Select, Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, Hotelul Traian.

→ Turul Iașului ? Click aici și rezervă în 2 minute varianta dorită.

Rezerva acum turul Iașului

Alege unul dintre tururile recomandate de Dedal Tur sau alta variantă și te vom contacta în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
2 ore prin Iași3:30 ore de tur prin Iași
Tur de descoperire de 6 oreMă interesează altă variantă de tur

Pentru detalii privind prețul, vă rugăm să ne contactați.