slide-iasi-dedal-tur-01
slide-iasi-dedal-tur-05
slide-iasi-dedal-tur-04
slide-iasi-dedal-tur-07
slide-iasi-dedal-tur-08
slide-iasi-dedal-tur-03
slide-iasi-dedal-tur-02
slide-iasi-dedal-tur-09
slide-iasi-dedal-tur-06
Iași, tur de o zi

Tur de descoperire de 6 ore

Bucurati-va de farmecul fostei capitale a Moldovei, de mirosul teilor eminescieni si de molcoma poveste a Iasului lui Creanga. Calcati pe urmele mitropolitilor si domnitorilor care au facut din batrana cetate loc de pelerinaj. Participati la evenimentele momentului in orasul care cu mandrie isi spune „capitala a culturii”. Inscrieti-va la o adevarata lectie de cunoastere.

Tur descoperire de aprox. 6 ore, pranz inclus

Inceperea vizitei cu o plimbare pe jos in Piata Palatului si trecerea in revista (exterior) a principalelor monumente din zona: Palatul Culturii, Gradinile Complexului Palas Mall, Biserica Sfantul Nicolae Domnesc, Casa Dosoftei. Continuarea vizitei si punerea in valoare a monumentelor Bulevardului Stefan cel Mare (vizita exterioara): Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Catolica, Biserica Mitropolitana (intrare in edificiu), Primaria, Teatrul National. Deplasare auto catre Piata Unirii (Hotelul Select, Monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, Hotelul Traian) si Bulevardul Copou, inima universitara a Iasului. Stop vizita in Gradina Copou (Teiul lui Eminescu) si la Sala Pasilor pierduti de la Universitatea Al. I. Cuza, pictata in fresca de Sabin Balasa. Stop pentru masa de pranz. Pranz inclus la un restaurant local. Continuarea vizitei (exterior): Bulevardul Sarariei (Bojdeuca lui Creanga), Bulevardul Lascar Catargi (casele memoriale Kogalniceanu. P. Poni, Pogor), Casa Codreanu, Restaurantul Bolta Rece, Universitatea de Medicina si Farmacie si altele. Revenire in zona centrala si vizita complexului Golia: turnul, cjilia lui Ion Creanga, biserica. Incursiune le Dealul Cetatuii pentru o frumoasa panorama asupra orasului si vizita manastirii, fosta resedinta de vara a domnitorilor Moldovei. Degustarea unui pahar de vin in racoarea Beciului Domnesc. Revenire in zona centrala.

→ Turul Iașului ? Click aici și rezervă în 2 minute varianta dorită.

Rezerva acum turul Iașului

Alege unul dintre tururile recomandate de Dedal Tur sau alta variantă și te vom contacta în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
2 ore prin Iași3:30 ore de tur prin Iași
Tur de descoperire de 6 oreMă interesează altă variantă de tur

Numar participanti 1 2-3 4 - 7 8 - 16 17 - 30
Pret per participant, in EURO 125 75 55 50 35
 

Pretul include: ghid acompaniator vorbitor de lb. romana; mijloc de transport cu AC, carburantul si parcarile necesare pe durata vizitei; masa pranz; TVA

Pretul nu include: intrarile la punctele de vizita cu plata.