japonia-dedal-tur-02
japonia-dedal-tur-07
japonia-dedal-tur-05
japonia-dedal-tur-09
japonia-dedal-tur-11
japonia-dedal-tur-14
japonia-dedal-tur-01
japonia-dedal-tur-08
japonia-dedal-tur-03
japonia-dedal-tur-16
japonia-dedal-tur-04
japonia-dedal-tur-06
japonia-dedal-tur-17
japonia-dedal-tur-13
Japonia: Sakura, aprilie 2023

Japonia: Sakura, Sarbatoarea Ciresilor Infloriti!

Japonia: Sakura, Sarbatoarea Ciresilor Infloriti!

01 – 13 aprilie 2023, 13 zile, 11 nopti la destinatie

(Programul in detaliile sale va fi reconfirmat la inceputul lunii martie 2023 in functie de conditiile locale)

Japonia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - JaponiaProgram Dedal Tur - Japonia

Zilele 1/2, 1/2 aprilie Bucuresti – Paris - Tokyo

Intalnire la Otopeni pentru zbor Air France cu decolare la ora 14.25, aterizare la Paris la ora locala 16.35. Conexiune la ora 21.55 pentru zbor catre Tokyo. Aterizare la ora locala 18.30, in ziua de 2 aprilie. Dupa formalitatile de frontiera intalnire cu reprezentantii locali si transfer comentat catre zona centrala a capitalei nipone.

Instalare la hotel pentru 3 nopti. Propus Asakusa View Hotel 4* https://www.viewhotels.jp/asakusa/ sau similar.

Cina.

Ziua 3, 3 aprilie Zona Muntelui Fuji

Mic dejun. Deplasare cu autocarul catre Muntele Fuji, poate cel mai cunoscut sit natural al Japoniei, considerat si munte sfant. In functie de conditiile meteo si conditiile de trafic (si de rezistenta fiecaruia, urcarea facandu-se pe un numar de scari) vizita Pagodei Chureito de unde se fotografiaza cunoscuta panorama din Japonia (datorata publicitatii National Geografic), cu muntele Fuji pe fundal si cu ciresii infloriti. Croaziera pe lacul Kawaguchi si moment de informare si cumparaturi la centrul de informare turistica de la poalele muntelui Fuji. Stop vizita pe traseu la Oshino Hakkai, un muzeu al satului imprastiat printre lacuri cu ape limpezi, faimos pentru arhitectura traditionala, colectiile de obiecte de arta (inclusiv costume samurai) si pentru cele 8 poduri care leaga zonele de interes.

Retur in Tokyo, la acelasi hotel. Seara libera.

Ziua 4, 4 aprilie Tokyo

Mic dejun. Tur de o zi in Tokyo: cartierul Asakusa (plin de culoare locala, magazine de suveniruri, tarabe stradale), cel mai vechi templu budist din Tokyo (Asakusa Sensoji Kanon Temple), strazile Ginza, Nakamise si Takeshita, fiecare cu specificul sau. Stop fotografie in principalele parcuri ale zonei, faimoase pentru spectacolul ciresilor infloriti: Ueno Park si Chidorigafuchi Parc. Urcare in Turnul Tokyo pentru panorama asupra orasului. Stop fotografie la Palatul Imperial, complex arhitectural deosebit pierdut in verdeata zonei Chiyoda.
Retur la acelasi hotel. Cina.

Ziua 5, 5 aprilie Tokyo

Mic dejun. Continuarea turului zonei Metropolitane Tokyo. Stop vizita la Meiji Jingu, un sanctuar shintoist dedicat memoriei imparatului Meiji, sub a carui domnie s-a facut trecerea de la Japonia feudala la cea moderna, obiectiv ascuns de tumultul orasului in atmosfera linistita a celor aproximativ 100.000 de copaci care alcatuiesc padurea Meiji Jingu. Plimbare prin Gradina Nationala Shinjuku, paradis al ciresilor infloriti. Calatorie catre zona cladirilor oficiale ale orasului, si stop fotografie in zona Primariei. Un alt punct de incantare florala va fi Parcul Yayogi. Calatorie peste “Rainbow Bridge” peste Parcul marin Odaiba, zona portului orasului. Vizita a insulei Odaiba, parc tehnologic, Toyota Megaweb si atractie turistica (Statuia Libertatii, Parc Legoland, Robotul Unicorn, Tokyo Monorail...). Timp liber pentru descoperiri individuale si masa. Retur la acelasi hotel.

(Vom impacheta pentru a doua zi cate un bagaj mic de persoana pentru 2 zile de calatorie/sedere; Bagajele mari vor merge direct la hotelul din Okayama)

Ziua 6, 6 Aprilie Tokyo - Hiroshima

Mic dejun. Transfer la gara si imbarcare pentru deplasare catre Hiroshima, cu trenul de mare viteza “glont”  Super Speed Nozomi Shinkansen bullet train. Sosire in orasul care a intrat in constiinta omenirii in urma teribilului bombardament atomic de la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial. Traversare cu Ferry catre Insula Itsukushima pentru a vizita Miyajima Natural Botanical Garden, apartinand Universitatii din Hiroshima. Timp liber pentru shopping in cartierul comercial Hachobori. Seara libera.


Instalare (1 noapte) la (propus) Hotel ANA Crowne Plaza Hiroshima 4* sau similar
https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/hiroshima/hijja/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-JP-_-HIJJA

Japonia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - JaponiaProgram Dedal Tur - Japonia

Ziua 7, 7 Aprilie Hiroshima - Okayama

Mic dejun. Dimineata de vizita in Hiroshima. Vizita Domului Bombei atomice si a Parcului Pacii, precum si Muzeului Memorial. Momente consacrate vizitei Castelului Hiroshima, construit la finele anilor 1500, distrus de atacul atomic american si reconstruit dupa planurile originale in anii 1950. Vizita la una dintre cele mai frumoasa gradini japoneze: Shukkeien Garden. Calatorie catre Okayama, cu un prim stop la Kurashiki, un important centru medieval de comert cu orez. Vom admira canalele orasului, parte a sistemului de transport pe apa a celui mai cultivat produs al lumii.

Sosire in Okayama. Instalare (1 noapte) la (propus) Hotel Granvia Okayama 4* https://www.granviaoka.co.jp/en/ sau similar.

Cina.

Ziua 8, 8 Aprilie Okayama - Himeji - Kobe

Mic dejun. Zi de calatorie si descoperire cu autocarul intre Okayama si Osaka. Dimineata stop fotografie la Castelul Okayama (1597), o structura pe 6 niveluri care domina imprejurimile, numit si “cioara” din cauza culorii inchise a peretilor exteriori. Continuarea calatoriei si stop vizita la Castelul Himeji (al Egretei Albe), poate cel mai frumos castel din Japonia, locul ''bântuit'' care a fost sursă de inspiraţie pentru filmele horror şi un film cu James Bond. „Micul oraş labirint al samurailor” este ingenios, avand drumuri în spirala, „unghiuri moarte”, porţi capcană care se pot acoperi cu pietre în câteva secunde, Gradinile Koko-en, un complex format din noua gradini traditionale japoneze, proiectate in diverse stiluri ale perioadei Edo de unii dintre artistii peisagisti de top ai Japoniei. Ruta catre Kobe, un oras in mare parte refacut dupa cutremurul dezastruos din anul 1995, centru regional  important si cartier general pentru mai multe companii japoneze de industrie grea. Kobe este cunoscut si ca un centru important de producere a Sake-ului, bautura traditionala din orez. Vizita a podului Akashi-Kaikyo de peste stramtoarea Akashi, cel mai lung pod suspendat din lume, având o lungime totală de 3.911m și deschiderea de 1.991m. Podul, care are cabluri lungi de 4.073 m și 112 cm grosime, este construit în așa fel încât să reziste la vânturi de 286 kilometri pe oră, cutremure de 8,5 pe scara Richter și puternicii curenți de apă din zonă. Maiko Marine Promenade, zona de acces pietonal, ne va completa cunostintele despre aceasta adevarata minune a tehnicii. Sosire in Kobe. Seara libera.

Instalare (1 noapte) la (propus) Kobe Bay Sheraton Hotel and Towers 4* https://www.marriott.com/enus/hotels/osakb-kobe-bay-sheraton-hotel-and-towers/overview/ sau similar.

Ziua 9, 9 Aprilie Kobe – Osaka

Mic dejun. Continuarea vizitei in Kobe in prima parte a diminetii si apoi deplasare catre Osaka. Stop vizita la Castelul Osaka si la Gradinile Nishinomaru – atmosfera ciresilor infloriti. Participarea la ceremonia de servire si degustare a ceaiului, un ritual influentat de budismul Zen. Ceremonialul este condus de catre o persoana initiata, scopul fiind sa induca armonie si sa indemne la meditatie. Trecere in revista a zonei administrative din centrul modern, inclusiv Umeda Sky Building, una dintre cele mai inalte cladiri din oras.

Instalare pentru 3 nopti la Hotel Vischio Osaka sau similar pentru 2 nopti. https://www.hotelvischioosaka.com/en/

Cina.

Ziua 10, 10 Aprilie Kyoto

Mic dejun. Deplasare catre Kyoto, poate cel mai frumos si traditional oras din Japonia. Vizita la Templul Kinkaku-ji (Templul Pavilionului de Aur), fosta resedinta a Shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Vizita la Templul  Kiyomizu-dera (Templul Apei Pure), competitor in cursa celor sapte noi minuni ale lumii. Edificiul (patrimoniu UNESCO) este situat la poalele dealului impadurit de la Higashiyama si ofera privelisti uimitoare asupra orasului. Vizita la Fushimi Inari, Templul Shintoist cu 5000 de porti tori. Vizita in cartierul Gion, renumitul district al gheiselor din Kyoto, locul unde se petrece actiunea romanului lui Arthur Golden - Memoriile unei Gheise. Retur la Osaka.

Cazare la acelasi hotel. Seara libera.

Ziua 11, 11 Aprilie Kyoto-Nara

Mic dejun. Revenire in zona Kyoto si vizita a Padurii de Bambus Arashiyama, a castelului Nijo si a templului shintoist Kiyomizudera. Deplasare catre Nara, vechea capitala a Japoniei medievale. Vizita Parcului caprioarelor (peste 1500 de caprioare traiesc libere aici) si a Templului budist Todai-ji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone.
Retur la Osaka. Cazare la acelasi hotel.hotel.

Japonia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - JaponiaProgram Dedal Tur - Japonia

Ziua 12, 12 Aprilie Osaka

Mic dejun. Prima parte a zilei dedicata continuarii vizitelor in Osaka: Universal Studios, Shinsaibashi-suji Shopping Street sau activitati optionale la propunerea partenerului/ghidului. Participarea la ceremonia de servire si degustare a ceaiului, un ritual influentat de budismul Zen. Ceremonialul este condus de catre o persoana initiata, scopul fiind sa induca armonie si sa indemne la meditatie. Dupa amiaza libera: cartierele comerciale, parcurile ciresilor infloriti sau Osaka SPA World - experienta apei termale.

Cina de Ramas Bun

Ziua 13, 13 Aprilie Osaka - Paris - Bucuresti

Mic dejun.

Transfer la aeroport. Imbarcare pentru zborul spre Paris cu compania Air France, decolare 10.20.

Sosire in Europa la ora 15:55 in aceeaasi zi. Plecare spre Bucuresti la 20:55 si aterizare in tara la 00:50
(noaptea de 13 spre 14 aprilie).

PREȚ:

⦾ 4450 EUR/persoana in camera dubla. Supliment single 720 EURO. Grup min. 20 persoane.
(Evolutiile necontrolate de raport valutar Yen / Euro pot aduce modificari de pret)

Servicii incluse:

 • • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Tokyo // Osaka - Bucuresti;
 •  Taxele de aeroport pentru zboruri;
 •  Transferuri si Tururi asa cum sunt descrise in program cu autocar privat;
 •  Biletele Tren de Mare Viteza Tokyo – Hiroshima;
 •  Transfer bagaje cala Tokyo – Okayama;
 •  Cazare 11 nopti in hoteluri 4*, conform program;
 •  Mesele specificate (10 mic dejun, 5 cine);
 •  Insotitor roman de grup;
 •  Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 •  Taxele locale;

Nu sunt incluse:

 • • Alte taxe guvernamentale (daca va fi cazul)
 •  Mesele nespecificate in program;
 •  Produsele din minibar;
 •  Cheltuielile personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 •  Tips & Gratuities (se recomanda; se vor achita cu ajutorul insotitorului de grup);
 •  Asigurarea medicala.
 •  Asigurarea STORNO.

Conditii de plata:

 •  30% la inscriere, inca 40% pana la 90 de zile si diferenta de plata pana la 45 de zile inainte de inceperea excursiei;
 •  Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
 •  Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 1%, din ziua platii)20% la inscriere, inca 40% pana la 90 de zile si diferenta de plata pana la 45 de zile inainte de inceperea excursiei;

www.dedaltur.ro / tel: 0232.262410