cuba-havan-dedal-tur-65
cuba-havan-dedal-tur-68
cuba-havan-dedal-tur-67
cuba-havan-dedal-tur-04
cuba-havan-dedal-tur-36
cuba-havan-dedal-tur-42
cuba-havan-dedal-tur-64
cuba-havan-dedal-tur-09
cuba-havan-dedal-tur-11
cuba-havan-dedal-tur-52
Cuba

Paradisul din Marea Caraibelor

Cuba

23 noiembrie - 03 decembrie 2019

 Privind atent o hartă a Mării Caraibelor, observi cu uşurinţă cum lunga si îngusta Insulă Mare a Cubei îi separă apele albastre din nord de Oceanul Atlantic, iar cele din nord-vest de Golful Mexicului. Cei 1250 km lungime şi cei 100 km lăţime medie ai insulei sunt înconjuraţi de alte mii de petice de pământ. Gasiti aici plaje superbe cu nisip foarte fin, palmieri ce se reflecta in ape turcoaz si atmosfera incendiara pe ritmuri de cha-cha-cha, rumba si salsa. Muzica se aude peste tot amestecandu-se cu miros de trabuc, aroma de cafea & rom, automobile Ford, Cadillac sau Chevrolet datand din 1930-1950, cartiere cu vile de lux.... O tara a contrastelor, dinamica si colorata ca apetitul pentru viaţă al cubanezilor, împânzita de orase coloniale surprinzatoare şi peisaje insolite. Munţi şi palmieri, rauri tropicale si corali, trestie de zahăr şi tutun – toate păstrează Cuba într-o aură de sălbăticie romantică. Un paradis in care pana si timpul, in loc sa se scurga, leneveste la soare si bea un cocktail de rom dintr-un pahar cu umbreluta, o insula a carei legenda sporeste pe zi ce trece.

Cuba - program Dedal TurProgram Dedal Tur - CubaProgram Dedal Tur - Cuba

Ziua 01: BUCURESTI - HAVANA

Zbor KLM Bucuresti Amsterdam Havana. La sosire pe aeroport grupul va fi intampinat de reprezentantul local care va asigura asistenta si transferul cu miniautocar privat la hotel in zona centrala. Instalare la Hotel. Propus Memories Miramar 4*. Cina in restaurantul hotelului.

Mese – la bordul avioanelor de calatorie, Cina.

Ziua 02: HAVANA

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Deplasare cu miniautocarul si pe jos in principalele cartiere ale Havanei. Vizita la fortareata El Castillo del Morro, de unde se pate admira splendida panorama asupra orasului si a golfului. Plimbare in zona istorica a orasului pe ruta: Plaza de Armas, Real Fuerza, Palacio de los Capitanes Generales, strada Obispo, hotelul Ambos Mundos, piata Catedralei, Bodeguita del Medio, El Capitolio, Muzeul Revolutiei, Muzeul de Arta, Central Park, Teatrul Mare (vizite xterioare). Pranz in cursul zilei in zona Havana Veche.

Revenire si seara la acelasi hotel, traversand vestitul Malecon, faleza orasului. Cina.

Mese - Mic dejun, Pranz, Cina.

Ziua 03: HAVANA - VINALES - HAVANA

Zi de vizita inspre extremitatea vestica a Cubei. Vizita incepe cu Valea Vinales, un peisaj deosebit. Intrare in celebra Indian Cave unde se calatoreste cu barca pe raul subteran. In cursul programului se va vizita o plantatie de tutun si a unei fabrici traditionale de trabucuri. Se vor afla astfel multe amanunte despre fabricarea trabucurilor dar si despre viata locuitorilor zonei. Un oras pitoresc pe traseu este Pinar del Rio. Pranz cu ambient muzica intr-un restaurant local. In continuare vom calatori catre Muntii Doi Frati unde poate fi admirata o fresca de dimensiuni gigantice. Spre seara intoarcere la hotel in Havana. Cina.

Mese - Mic dejun, Pranz, Cina.

Cuba - program Dedal TurProgram Dedal Tur - CubaProgram Dedal Tur - Cuba

Ziua 04: HAVANA - HEMINGWAY TOUR

Mic dejun. Dimineata de vizita la fosta resedinta a celebrului scriitor american Ernest Heningway, FINCA VIGIA. Spatiul incantator este completat de o frumoasa panorama asupra orasului havana. Continuarea vizitei in portul pescaresc Cojimar, locul unde Hamingway obisnuia sa-si ancoreze iahtul. Pranz  in restaurant local.

Revenire in Havana si dupa amiaza libera. Sugestii: El Capitolio Nacional - Cladirea Parlamentului; Castillo de los Tres Reyes Magos del Morro - datand din perioada pirateriei; Castillo San Salvador de la Punta - fortareata din secolul al XVI-lea, situata in zona vestica a portului; Marele Teatru al Havanei; Museo de la Revolución aflat in Palatul Prezidential unde se afla expus si iahtul Granma. Cina. Optional, Cabaret Tropicana (120 EURO/PERS).

Mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ziua 05: HAVANA - GUAMA - CIENFUEGOS

Mic dejun. Calatorie spre Guama, loc salbatic si foarte pitoresc: mlastini, mangrove, ferme de crocodili. Plimbare cu barca pe Laguna del Tesoro si vizita unei replici a unui sat indian. Pranz in zona Guama. Continuare catre Cienfuegos, un foarte bine pastrat orasel colonial de influenta franceza, numit si Perla Sudului. Tur in zona centrala: Teatrul Thomas, Palacio Ferrer, Palacio de Valle, cladiri remarcabile construite intre 1912 si 1917. Instalare la Hotel in Cienfuegos. Propus Melia San Carlos 4*. Seara libera.

Mese - Mic dejun, Pranz.

Ziua 06: TRINIDAD

Mic dejun. Deplasare catre Trinidad, patrimoniu UNESCO si prezentare a orasului. Turul va cuprinde importante atractii printre care Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet (unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca), Palatul Cantereo, piatetele inconjurate de case coloniale (care conserva stilul secolelor XVIII – XIX), barul-muzeu Conchanchara (o degustare de cocktail poate fi binevenita).

Pranz in restaurant in zona cetrala. Piata artizanilor locali (lucraturi in lemn, metal, textile, materiale reciclabile...) va va incanta prin bogatia ofertelor, colorit si animatie. Instalare la Hotel Memories Trinidad del Mar 4*, in regim all inclusive.

Mese - Mic dejun, Pranz, Cina.

Ziua 07: TRINIDAD - SANTA CLARA - VARADERO

Mic dejun. Deplasare catre Santa Clara pe “Valea Morilor de Zahar”, o regiune intrata in patrimoniul universal. Stop pentru a admira Mausoleul si Muzeul Che Guevara, pozitionat intr-un loc cheie al reusitei Revolutiei Cubaneze. Pranz. Continuare catre Varadero si instalare la hotel in regim all inclusiv, Memories Varadero 4*. Mese si activitati in cadrul hotelului.

Mese – Pranz, All Inclusive

Ziua 08, 09: VARADERO

Programul liber. Va invitam sa petreceti zile minunata pe insoritele plaje din Varadero, intr-o atmosfera relaxanta. Din Varadero se pot face excursii optionale: Provincia Matanzas, Cienaga de Zapata, Gaviota Marina sau mini croaziere.

Mese - All Inclusive

Ziua 10: VARADERO - HAVANA

Zi in cadrul resortului. In functie de orarul de zbor transfer catre aeroportul din Havana. Drumul ne va duce peste la cel mai inalt pod din Cuba – Bacunayagua, loc in care se poate degusta unul din cele mai bune Pina Colada din lume. Imbarcare la zborul catre Romania.

Mese: - Mic dejun, pranz si mese la bordul avionului.

Ziua 11: SOSIRE ÎN BUCUREȘTI

Sosire in Romania.

Cuba - program Dedal TurProgram Dedal Tur - CubaProgram Dedal Tur - Cuba

Orar de zbor compania Air France:

 • - Plecare Bucuresti, 23.11 ora 06:00; Sosire Amsterdam, ora 08:05; durata zbor 3h05m
 • - Plecare Amsterdam, 23.11 ora 12:35; Sosire Havana, ora 17:15; durata zbor 10h40m
 • - Plecare Havana, 02.12 ora 20:55; Sosire Paris 03.12, ora 11:50; durata zbor 08h55m
 • - Plecare Paris, 03.12 ora 18:20; Sosire Bucuresti 03.12, ora 22:10; durata zbor 02h50m

PREȚ:

⦾ 2390 EUR/persoana in camera dubla. Supliment single 350 EURO. Grup min. 16 persoane.

Tariful include:

 • - Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Havana – Bucuresti;
 • - Taxele de aeroport pentru zboruri;
 • - Transfer privat aeroport - hotel in Havana;
 • - Transferuri si Tururi asa cum sunt descrise in program
 • - Cazare 10 nopti in hoteluri 4*;
 • - Mesele (toate, cu exceptia unei cine in ziua 5)
 • - Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu miniautocar, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
 • - Insotitor roman de grup;
 • - Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
 • - Taxele de serviciu si taxele locale;

Servicii neincluse:

 • Taxa de viza: 47 Euro/persoana;
 • - Taxa de procesare a vizei: 10 Euro/persoana;
 • - Taxa de plecare din aeroport Havana: 25 USD/persoana, se achita local, daca ramane in vigoare;
 • - Late check-out, daca se solicita;
 • - Excursiile optionale;
 • - Mesele nespecificate in program;
 • - Produsele din minibar;
 • - Cheltuielile personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
 • - Tips & Gratuities (se recomanda);
 • - Asigurarea medicala.

Conditii de plata:

 • - Pentru servicii:
  • - 30% la confirmarea rezervarii;
  • - 70 % cu 40 de zile inainte de plecare;
 • - Pentru solicitari cu mai putin de 40 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii;
 • - Plata se face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)

Optional, Cabaret Tropicana (120 EURO/PERS), spectacolul “Paradisul dub bolta instelata”, cu mai mult de 200 de cantereti, muzicieni si dansatori include:

 • locuri preferentiale;
 • un pahar de vin spumant la intrare, ¼ de rom Havana Club si o bautura carbogazoasa;
 • transportul dus – intors de la si catre hotelul din Havana.

Program Dedal Tur - Cuba