slide-bucovina-dedal-tur-06
slide-bucovina-dedal-tur-01
slide-bucovina-dedal-tur-04
slide-bucovina-dedal-tur-07
slide-bucovina-dedal-tur-08
slide-bucovina-dedal-tur-05
slide-bucovina-dedal-tur-02
De la Iași - 1 zi

o zi Bucovina si Neamt

Oferta se adapteaza tuturor exigentelor si oricarei structuri de grup! Se pot face modificari de program la cererea turistilor. Urmariti programele si veniti cu idei noi.

Escapada de o zi (aprox. 10 ore)

Varianta 1: Plecare in jurul orei 8,30 din Iasi si deplasare catre Neamt, tinutul cu cele mai impozante monumente ale evului mediu romanesc, vechile manastiri si cetatile de aparare. Vizita Manastirii Agapia, linistit loc in care maicile inca mestesugaresc in atelierele traditionale icoane, broderii, covoare si obiecte de cult. Biserica manastirii a fost pictata de renumitul Nicolae Grigorescu. Vizita la Cetatea Neamtului. (Vizita necesita si un moment de mers pe jos pana la obiectiv. Cei care nu vor sau nu pot sa urce la cetate, vor putea profita de momente libere pe terasa pensiunii La Cetate) http://www.viziteazaneamt.ro/2009/09/cetatea-neamt/

Pranz in restaurant in apropierea cetatii (se impune oprirea pentru masa de pranz; costul mesei neinclus in pretul pachetului)

Deplasare catre Bucovina, regiunea intrata in patrimoniul UNESCO si premiata de FIJET cu premiul POMME D’OR (Marul de Aur). Stop fotografie a arhitecturii locale in Satul Baisesti, pe valea raului Moldova. Sosire la Gura Humorului, statiunea aflata la rascrucea drumurilor manisterilor pictate. Vizita la Voronet (Capela Sixtina a Orientului), celebra pentru impresionanta fresca reprezentand Judecata de Apoi. Dupa vizita intoarcere catre Iasi. Sosire in fosta capitala a Moldovei in jurul orei 19.00.

Varianta 2: Plecare in jurul orei 8,30 din Iasi si deplasare catre Bucovina, regiunea intrata in patrimoniul UNESCO si premiata de FIJET cu premiul POMME D’OR (Marul de Aur). Stop fotografie a arhitecturii locale in Satul Baisesti, pe valea raului Moldova. Sosire la Gura Humorului, statiunea aflata la rascrucea drumurilor manisterilor pictate.Vizita la Voronet (Capela Sixtina a Orientului), celebra pentru impresionanta fresca reprezentand Judecata de Apoi. Pranz in restaurant in apropierea manastirii (se impune oprirea pentru masa de pranz; cosul mesei neinclus in pretul pachetului). Continuare catre satul Vama si Vatra Moldovitei. Vizita Manastirii Moldovita si a Muzeului.

Pranz in restaurant in apropierea cetatii (se impune oprirea pentru masa de pranz; costul mesei neinclus in pretul pachetului)

Trecere spectaculoasa prin Pasul Ciumarna catre Sucevita. Moment de vizita a Perlei Verzi, opera a Movilestilor. Stop de vizita si cumparaturi la atelierele de ceramica neagra de la Marginea. Intoarcere catre Iasi. Sosire in fosta capitala a Moldovei in jurul orei 19.00.

→ Tur în Bucovina, Neamț sau Chișinău ? Click aici și rezervă în 2 minute varianta dorită.

Rezerva acum turul cu plecare din Iași

Alege unul dintre tururile recomandate de Dedal Tur sau alta variantă și te vom contacta în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
De la Iași - 1 ziDe la Iași - 2 zile
Chișinău - 1 ziDe la Iași la Chișinău
Mă interesează altă variantă de tur

Pentru detalii privind prețul, vă rugăm să ne contactați.

Va dorim vacanta placuta!