slide-chisinau-dedal-tur01
slide-chisinau-dedal-tur03
slide-chisinau-dedal-tur02
slide-chisinau-dedal-tur04
slide-chisinau-dedal-tur05
slide-chisinau-dedal-tur06
Chișinău 1 zi

Tur de descoperire de 1 zi

Program 1 zi in Basarabia

Iasi – Hancu / Capriana – Chisinau - Cricova / Milestii Mici

Deplasare matinala catre Chisinau. Ruta pe traseul Iasi – Raducaneni – Albita (frontiera) – Leuseni – Chisinau. Stop vizita la Manastirea Hancu (1678), monument asezat intr-o frumoasa poiana in Rezervatia Codri, loc frumos intretinut de maicile locului sau la Manastirea Capriana (1429), spatiu inmiresmat de legendele prezentei lui Stefan cel Mare. Moment vizita a uneia dintre Manastiri. (Cu amandoua nu ne inscriem in economia zilei.)

Sosire in orasul Chisinau si tur prezentare a zonei centrale a capitalei Rep. Moldova: Calea Iesilor, Bulevardul Stefan cel Mare (Catedrala, Arcul de Triumf, cladirile Presidentiei, Parlamentului si Guvernului), Parcul Clasicilor, Teatrul National M. Eminescu, Opera. Continuare catre cartierul Botanica, o zona verde foarte indragita de localnici si Parcul Eroilor (amintind de Al Doilea Razboi Mondial dar si de luptele de pe Nistru din anii '90).

Vizita la una din celebrele crame "orase subterane" ale Moldovei: Cricova sau Milestii Mici, detinatoare de recorduri in materie de colectii de vinuri, de marime a galeriilor subterane si eleganta a salilor de degustare. (Vizita necesita programare si se face in general in cursul saptamanii, mai greu in zilelel de sambata si duminica; pretul vizitei depinde de felul "meniului" de degustare dorit).

Intoarcere la Iasi.

→ Tur în Bucovina, Neamț sau Chișinău ? Click aici și rezervă în 2 minute varianta dorită.

Rezerva acum turul cu plecare din Iași

Alege unul dintre tururile recomandate de Dedal Tur sau alta variantă și te vom contacta în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
De la Iași - 1 ziDe la Iași - 2 zile
Chișinău - 1 ziDe la Iași la Chișinău
Mă interesează altă variantă de tur

Pret: 195 EURO pentru 1 - 3 persoane (pret per actiune, nu pe persoana); 255 EURO pentru minigrup 4 - 8 pers (pret per actiune, nu pe persoana); preturi la cerere pentru grupuri mai mari de 8 persoane;

Servicii incluse: transport autoturism 4+1 sau microbuz 8+1 locuri, cu toate cheltuielile aferente (sofer acompaniator, carburant, carte verde, taxe trecere frontiera, taxa drum Rep. Moldova, parcari);

Nu sunt incluse: mesele, intrarile la punctele de vizita, programul (excursia) de degustare.

                                                                                                                                                    Si vinul te poate duce cu gandul la calatorie!