slide-bucovina-dedal-tur-06
slide-bucovina-dedal-tur-02
slide-bucovina-dedal-tur-05
slide-bucovina-dedal-tur-01
slide-bucovina-dedal-tur-04
slide-bucovina-dedal-tur-07
slide-bucovina-dedal-tur-08
De la Iași - 2 zile
×

Eroare

Plugin-ul rCaptcha nu este setat sau nu este găsit. Vă rugăm contactați un administrator al site-ului.

2 zile prin Bucovina și Neamț

Program doua zile in Neamt si Bucovina

Oferta se adapteaza tuturor exigentelor si oricarei structuri de grup! Se pot face modificari de program la cererea turistilor. Urmariti programele si veniti cu idei noi.

Ziua 1 Plecare in jurul orei 8,30 din Iasi si deplasare catre Neamt, tinutul cu cele mai impozante monumente ale evului mediu romanesc, vechile manastiri si cetatile de aparare. Vizita Manastirii Neamt, cel mai vechi centru monastic permanent din Moldova sau a Manastirii Agapia, linistit loc in care maicile inca folosesc in ateliere traditionalele mestesuguri (pictura icoanelor, broderia, tesutul covoarelor), a carei biserica a fost pictata de renumitul Nicolae Grigorescu. Popas si vizita la Cetatea Neamtului. (Vizita necesita si un moment de mers pe jos pana la obiectiv. Cei care nu vor sau nu pot sa urce la cetate, vor putea profita de momente libere pe terasa pensiunii La Cetate) http://www.viziteazaneamt.ro/2009/09/cetatea-neamt/ Pranz in restaurant in apropierea cetatii.

Deplasare catre Bucovina, regiunea intrata in patrimoniul UNESCO si premiata de FIJET cu premiul POMME D"OR (Marul de Aur). Stop fotografie a arhitecturii locale in Satul Baisesti, pe valea raului Moldova. Sosire la Gura Humorului, statiunea aflata la rascrucea drumurilor manisterelor pictate. Vizita la Manastirea Voronet (Capela Sixtina a Orientului), celebra pentru impresionanta fresca reprezentand Judecata de Apoi.

Seara la pensiune sau hotel 3*. Cina libera.

Ziua 2 Plecare dupa micul dejun catre Vatra Moldovitei. Vizita Manastirii Moldovita si Muzeului. Trecere spectaculoasa prin Pasul Ciumarna catre Sucevita. Moment de vizita a Perlei Verzi, opera a Movilestilor si a imprejurimilor. Masa de pranz (Propus Popasul Turistic Bucovina sau Pensiunea Sofia). http://www.popas.ro/ sau http://www.sofiahotel.ro/

Dupa pranz vizitarea atelierelor si expozitiei cu vanzare de ceramica neagra de la Marginea. Intoarcere spre Iasi cu oprire vizita (in functie de interes) la Falticeni, la Muzeul Maestrului Irimescu. Sosire la Iasi in jurul orei 19.00.

→ Tur în Bucovina, Neamț sau Chișinău ? Click aici și rezervă în 2 minute varianta dorită.

Rezerva acum turul cu plecare din Iași

Alege unul dintre tururile recomandate de Dedal Tur sau alta variantă și te vom contacta în scurt timp pentru a pune la punct toate detaliile. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
De la Iași - 1 ziDe la Iași - 2 zile
Chișinău - 1 ziDe la Iași la Chișinău
Mă interesează altă variantă de tur

   

Preț la cerere în funcție de numărul de participanți și cazarea dorită. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.