islanda
grecia1
iasi
australia
Echipa

Echipa Dedal Tur

Biroul de Ticketing:

Doru – 0732 430464 / doru[a]dedaltur.com

Monica – 0732 430465 monica[a]dedaltur.com

Elena – 0744 574433 / eddiaconu[a]yahoo.com

Loredana – 0732 430463 / lori[a]dedaltur.com

Vasile – 0740 096516 / 0732 430462 / vasile[a]dedaltur.ro

Biroul de Turism:

Mădălina – 0743 263330 / madalina[a]dedaltur.ro

Alex – 0753 022930 / alex[a]dedaltur.com

 
 
 
 

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

 

Elena Diaconu are o experiență de 18 ani în ticketing (individual, de grup și corporații) și turism. A eliberat mii de bilete de avion, de la cele simple la cele complexe, de la clasa economy la 1st class, pentru oameni obișnuiți sau VIP-uri. Elena Diaconu este agent acreditat IATA UFTA și membru fondator al agenției Dedal Tur.

Întâmpină fiecare zi cu optimism și pozitivitate, fiind totodată adepta, de fiecare dată, a discuțiilor față în față. Celor ce trec pragul agenției Dedal Tur, Elena le recomandă să aibă încredere în faptul că li se va oferi soluția completă, oricât de complexă ar fi, potrivită nevoilor individuale, iar dincolo de preț sau profit, se pune accent pe latura umană.

Elena Diaconu | Ticketing Manager | Tel.: 0040.232.262410 | Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Vasile Mrejeru este unul dintre membrii fondatori ai agenției de turism Dedal Tur. A pășit în lumea turismului în 1995, dobândind în timp experiența și priceperea organizării de activități turistice complexe, cum este cazul voiajelor de grup în destinații precum Franța, Italia, Irlanda, Scoția, Țările Nordice, Islanda, Rusia, Thailanda, Indonezia, Cambodgia, Cuba, Argentina, Chile, Canada, Australia, Noua Zeeland. La acestea se adaugă organizarea vizitelor în România pentru străini, în grup sau individual, precum și a evenimentelor pentru corporații - teambuilding-uri, petreceri și excursii.

"Mergi acolo unde îți face plăcere, nu doar pentru a bifa o destinație." este îndemnul lui Vasile Mrejeru pentru orice turist.

Vasile Mrejeru | Tourism Manager | Tel.: 0040.740.096516 | E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Fire veselă și energică, Loredana Dobrișan contaminează pe oricine trece pragul agenției cu bunădispoziție, propunând soluții eficiente pentru orice cerere. Este membru fondator al agenției Dedal Tur și Ticketing Manager, având 17 ani de experiență în ticketing și turism. Totodată, Loredana este și agent acreditat IATA UFTA .

Adeptă a stabilității, inclusiv în relația cu clienții direcți, colega noastră pune accent pe lucrul în echipă, într-o manieră autentică și armonioasă.

Loredana Dobrișan | Ticketing Manager | Tel.: 0040.232.262410 | Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Monica Ioniță este agent acreditat IATA UFTA și parte a Departamentului de Ticketing al agenției Dedal Tur din 2003. Se ocupă de emiterea biletelor de avion individual sau pentru grupuri, fiind totodată cea care organizează, în cele mai mici detalii, teambuilding-urile pentru corporații.

Monica Ioniță | Ticketing Agent | Tel.: 0040.232.262410 | E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Doru Platon a venit în echipa noastra in octombrie 2002, cand agentia Dedal Tur implinea 1 an de la infiintare. Colegul nostru este Agent Ticketing, ocupandu-se, de 14 ani, de rezervarea si emiterea biletelor de avion, de serviciile de închiriere a mașinilor și de încheierea asigurărilor de tip travel la Mondial Assistance, Omniasig sau Allianz Țiriac. Cât privește turismul de business, Doru consideră că o bună organizare a agendei de travel poate duce la reducerea semnificativă a costurilor de transport și cazare.

Urarea colegului nostru pentru dumneavoastra: "Drumuri bune !"

Doru Platon | Ticketing Agent | Tel.: 0040.740.073143| E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Mădălina Andreia Vlîjia s-a alăturat agentiei Dedal Tur în cadrul Departamentului de Turism. Absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, Mădălina știe cu precizie tot ce ține de sejururi, circuite, city break-uri ori cazări, considerând că "Este o plăcere să pot descoperi și învăța ceva nou cu fiecare client ce ne trece pragul, cu fiecare destinație și vacanță lucrată. Este frumos și îmbucurător sentimentul de a ajuta la crearea amintirilor turiștilor, iar aceste amintiri să poată deveni un nou motiv de a călători."

Mădălina Vlîjia | Tourism Agent | Tel.: 0040.0743.263 330| E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Lui Marian Alexandru Zaharia, colegul nostru din Departamentul de Turism, îi place să descopere locuri, oameni și lucruri noi în călătoriile sale. Își dorește să ajungă în SUA și Egipt, iar până acum a fost plăcut surprins de peisajul spectaculos al Alpilor din Elveția. Este pasionat încă din liceu de geografie, grație unui diriginte motivat, absolvind Facultatea de Geografie, specializarea Geografia Turismului și un Master în Management Turistic și Hotelier.

Alexandru Zaharia | Tourism Agent | Tel.: 0040.742.268.258 | E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Roxana Elena Oglinzeanu este contabil șef în agenția Dedal-Tur din 2005, gestionând în mod profesionist tot ceea ce înseamnă balanţe ori bilanţuri. „În agenție se merge foarte mult pe comunicare. Orice situaţie se rezolvă discutând şi găsind soluţii împreună. Cel mai mult îmi place faptul că aici lucrez cu plăcere. Tot cu plăcere mă regăsesc în postura de a organiza şi coordona diferite acţiuni. În rest, mă împac bine cu sportul, mai precis cu aerobicul şi, de când acum 9 ani în viaţa mea a apărut Maria Sara, am căpătat mai multă încredere în mine şi determinare pentru a mă implica cu adevărat în tot ceea ce fac.", încheie Roxana.

Roxana Oglinzeanu | Contabil Șef | Tel. 0040.742.143996| Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Excelent vorbitor al limbilor spaniolă, italiană, engleză și franceză, priceput ghid național, gestionând în cadrul agenției Dedal Tur și partea de transferuri și rent-a-car, colegul nostru Sergiu Botezatu este, pentru toți cei care îl cunosc, un bonom: diplomat, calm și pozitiv, bun profesionist.

Sergiu Botezatu | Travel guide & rent-a-car | Tel.: 0040.732.430466| E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.