slide-piete-de-craciun-01
slide-piete-de-craciun-06
slide-piete-de-craciun-07
slide-piete-de-craciun-03
slide-piete-de-craciun-02
slide-piete-de-craciun-04
slide-piete-de-craciun-05
Carinthia - Austria

Dotările din hotel au fost alese cu grijă pentru cel mai înalt grad de confort şi delectare. 947 eur/camera/sejur.

Hotelul Bellevue, potrivit pentru familii, se află într-o zonă liniștită, în Munţii Nockberge, având vedere panoramică la lacul Millstatt.

Hotelul eduCARE din Treffen este accesibil pentru persoanele cu mobilitate redusă şi se află la 10 minute de mers pe jos de malul lacului Ossiachersee.

Este situata la 2 km de Lacul Afritz. Camerele au balcon cu vedere spre munte, iar apartamentele si studiourile au si o chicineta cu spatiu pentru servit masa.

Apart Hotel Legendär se bucură de o locaţie idilică, chiar pe malul lacului Ossiach. Toate apartamentele au iPad şi 2 televizoare LCD. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit.

Sporthotel Mölltal se află în centrul din Flattach și oferă restaurant à la carte şi zonă de spa cu saună, cabină cu infraroșu, sală de fitness, baie de aburi și piscină interioară.

Flattacher Hof se află în centrul oraşului Flattach. Hotelul oferă acces gratuit la zona de spa și un serviciu gratuit de transfer la zona de schi Mölltal Glacier, situată la 8 km.

Este la 1 minut pe jos față de plajă. Deschis în iunie 2013, hotelul oferă o piscină interioară, o piscină încălzită în aer liber, piscină pentru copii, saune, acces la lac și tenis de masă.

Localizat pe malul Lacului Ossiach in Bodensdorf, Hotel SeeRose ofera o zona SPA cu sauna. Internet WIFI gratuit. 1628 eur/camera/sejur 7 nopti, cazare in camera dubla, full board.

Unitatea de cazare Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe este situată în zona de schi și drumeții Gerlitzen Alp, la doar 300 de metri de stația mediană a telecabinei Kanzelbahn.