slide-piete-de-craciun-01
slide-piete-de-craciun-03
slide-piete-de-craciun-07
slide-piete-de-craciun-02
slide-piete-de-craciun-05
slide-piete-de-craciun-06
slide-piete-de-craciun-04
Praga

PIATA DE CRACIUN DIN PRAGA

Transport Avion TAROM | 4 zile | de la 199 Euro

Membru al lantului Czech Inn Hotels, hotelul Brixen 3★ din Praga este situat in centrul Orasului Nou, in imediata apropiere a Pietei Wenceslas si Muzeul National.

Proprietatea City Club Prague este situată în Praga, la 15 minute de mers pe jos de Piața Wenceslas, și oferă camere bine echipate și un bar în hol. 

Situat la 10 minute de mers pe jos de Piaţa Wenceslas din centrul Pragai şi la 50 de metri de staţia de metrou I.P. Pavlova, hotelul oferă camere cu TV prin satelit.

Este situat pe o strada ce duce direct in cetrul orasului Praga. Mergand pe jos, distanta pana la Piata Wenceslas se poate parcurge in aprox. 15 minute.

A fost premiat cu "Certificate of Excellence" in anul 2015 de catre utilizatorii site-ului TripAdvisor. Are acces facil la mijloacele de transport in comun.

Situat foarte aproape de centrul orasului Praga, in zona rezidentiala Vinohrady. Acest hotel se afla la aprox. 15 minute de mers pe jos fata de Piata Wenceslas.

Se bucură de o aşezare centrală şi liniştită, la numai 300 de metri de celebrul Pod Carol. Oferă un bogat mic dejun tip bufet, camere şi suite elegante şi spaţioase.

Aflat la doar 300 de metri de Piaţa Wenceslas şi de Muzeul Naţional din Praga, hotelul oferă camere moderne, cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. 

Hotelul Lindner Prague Castle este situat într-o clădire istorică, datând din secolul al XVI-lea. Toate camerele sunt mobilate elegant.

Hotelul este situat la mică distanță de mers pe jos de principalele atracții turistice din centrul vechi al orașului Praga și de complexul comercial Palladium.