slide-spania-01
slide-spania-04
slide-spania-03
slide-spania-05
slide-spania-02
Tenerife

Are o locaţie convenabilă, cu facilităţi moderne, cu vedere la mare sau plaja.

→ Vacanță în Tenerife ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN TENERIFE

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
H10 Conquistador 4★Iberostar Bouganville Playa 3★
Medano 3★Mă interesează alt hotel

Oaspeţii care stau la acest hotel vor găsi poziţia sa convenabilă şi atmosfera plăcută si liniştită. Hotelul este situat pe magnifica plaja Medano El, care este la doar 10 minute est de Aeroport. Acest complex plăcut este perfect pentru cei care doresc să scape de agitaţia din principalele statiuni. 

Facilitati hotel: Portari, agenţie de inchirieri maşini, lift, spalatorie, piscină interioară, piscină în aer liber, room service 24 ore, Solarium. Restaurantul este situat chiar deasupra mării avand o priveliste impresionanta. Aici puteţi experimenta atât mâncăruri locale cat şi internaţionale. Hotelul are o piscină şi o suprafaţă a punţii, unde puteti petrece timpul la soare sau puteti sari direct în marea răcoritoare.

Facilitati camere: camerele sunt modern amenajate. Dotate cu TV, telefon, grup sanitar complet echipat, seif. Cele mai multe camere au vedere excelenta la mare sau plaja.  

 

Staţiunea de El Medano este la doar 30 minute de mers cu taxiul de la Playa de las Americas sau Los Cristianos.