malta-dedal-tur-25
malta-dedal-tur-27
malta-dedal-tur-24
malta-dedal-tur-09
malta-dedal-tur-24
malta-dedal-tur-01
malta-dedal-tur-27
malta-dedal-tur-01
malta-dedal-tur-04
malta-dedal-tur-02
malta-dedal-tur-02
malta-dedal-tur-09
malta-dedal-tur-04
malta-dedal-tur-25
Malta

Situata la circa 90 km sud de Sicilia si 290 km nord de tarmul Africii, Malta este de fapt un podis calcaros scund, cu inaltimea maxima de 417m (insula Gozo), situat in centrul Marii Mediterane.

Hotelul Bella Vista se află în orasul Qawra, la 10 minute de mers pe jos de centrul localități. Hotelul oferă piscine, atât în interior, cât şi în aer liber, precum şi o terasă pe acoperiş cu cadă cu hidromasaj.

Construit pe marginea unei văi din Mellieha, acest hotel oferă vedere splendidă la biserică, la golf, la insulele Gozo şi Comino, precum şi la sat.

Solana Hotel & Spa oferă camere și studiouri moderne, cu acces Wi-Fi gratuit, la 10 minute de mers pe jos de plaja golfului Melieha.

Hotelul Santana oferă vedere panoramică, precum și o piscină pe acoperiş cu vedere la mare şi la zona rustică de lângă orașul St. Paul's Bay. Promenada de pe malul mării este la 150 m.

Situat pe malul mării, în Golful St. Paul's, Dolmen Hotel Malta oferă vedere panoramică la mare, plajă privată gratuită şi 6 piscine.

Hotelul Grand Excelsior se afla la malul mării chiar lângă intrarea istorică în oraşul Valletta cu  vedere la portul Marsamxett şi la Insula Manoel.

Hotelul Soreda se află în Qawra, între cartierul Bugibba și satul Golful Sf. Paul și oferă WiFi gratuit.

Situat în Golful St Paul din Qawra, acest hotel de la malul mării are vedere la Marea Mediterană.