slide-grecia-04
slide-grecia-02
slide-grecia-01
slide-grecia-08
slide-grecia-10
slide-grecia-03
Grecia

Skiathos

Skiathos: frumusețe naturală, cu vederi uimitoare ale insulelor vecine, plaje izolate, chiar în sezonul de vârf, o viata de noapte cosmopolită și o bucătărie superbă grecească și internațională.

Rodos

Insula Rodos este cea mai mare din Insulele Dodecaneze, in Marea Egee, nu departe de litoralul Turciei, cu o lungime de 78 km si o latime de doar 30 km.

Creta

Daca despre Grecia putem spune ca este paradisul Europei, despre Creta putem spune ca este paradisul Greciei. Aici puteti gusta din plin deliciile unui concediu fara griji

Zakynthos

-Puteti alege sa faceti plaja si sa inotati in apele cristaline ale marii, scufundari sau o croaziera in jurul insulei, expeditii montane sau doar relaxare in atmosfera deosebita si linistita de aici.

Santorini

Insula Santorini - cu o istorie de peste 3500 ani, este recunoscuta ca emblema turismului mediteranean si este situata intre insulele Ios si Anafi. Pe buna dreptate.

Mykonos

Mykonos: stradute si coridoare cu case varuite in alb, nenumarate biserici si capele, piatete si fantani arteziene, plus zeci de magazine. Insula se afla intre insulele Tinos si Naxos.

Corfu

Măslinele și uleiul de masline, brânzeturile, fructele proaspete și legumele sunt elementele de bază din meniul corfiot, cu un accent mai mare pe fructele de mare.

Sifnos

Sifnos este o insulă mică, cu un număr mare de plaje, care vor satisface toate gusturile. Aici sunt coastele stâncoase, plaje cu pietriș, dar și cele cu nisip (fin) auriu.