slide-bulgaria-03
slide-bulgaria-01
slide-bulgaria-04
slide-bulgaria-06
slide-bulgaria-05
slide-bulgaria-02
Obzor

Obzor este una dintre cele mai vechi statiuni de pe litoralul bulgaresc, situata la 62 km de Varna si la 35 Km de statiunea Sunny Beach. Avem 3 recomandari de hoteluri in Obzor.

 

→ Vacanță în Obzor ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN OBZOR

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Sol Luna Bay 4★Sunrise All Suites Resort 4★
HVD Club Hotel Miramar 4★Mă interesează alt hotel

Construita la poalele muntilor Stara Planina, Obzor beneficiaza de o plaja foarte intinsa, de aproximativ 7 km, ceva mai ingusta decat in alte statiuni, dar destul de incapatoare pentru toti turistii. Localitatea are doar 2000 de locuitori. Este o statiune mai ieftina, motiv pentru care este preferata de tineri sau familiile cu posibilitati financiare mai reduse.

Are cateva hoteluri de patru stele, dar majoritatea sunt de trei, doua si o stea. Sunt amenajate si cateva camping-uri. Unele hoteluri au iesire direct spre plaja si piscina.

In Obzor sunt deschise cateva restaurante care servesc preparate pescaresti, mancaruri traditionale sau apartinand bucatariei internationale. Pe malul marii sunt deschise mai multe baruri unde se pot servi gustari sau bauturi. In centrul localitatii pot fi vizitate ruinele unui templu roman.