slide-piete-de-craciun-01
slide-piete-de-craciun-07
slide-piete-de-craciun-02
slide-piete-de-craciun-05
slide-piete-de-craciun-03
slide-piete-de-craciun-06
slide-piete-de-craciun-04
România

Hotel Termal 3★ - Băile Felix

Hotelul Termal este situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii. Proprietatea oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la 4 piscine în aer liber și la o piscină interioară cu apă termală, saună gratuită şi internet gratuit. Parcul acvatic cu apă termală Apollo-Felix se află la 200 m.

Hotel Termal 3* - Baile Felix

Contactați-ne pentru tarife și disponibilitate cu un mesaj la dedal[a]dedaltur.ro sau cu mesaj pe pagina de facebook.com/dedal.tur

Oferta include:
- 7 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina bufet suedez)
- tratament 3 proceduri/zi/persoana (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale)
- consultatie medicala initiala
- acces la piscine, sala de fitness si sezlonguri gratuite

Oferta valabila in limita disponibilitatii.

Hotelul beneficiaza de 114 camere duble, 58 camere single si 6 apartamente, dispuse pe 10 etaje. Fiecare camera este dotata cu balcon, aer conditionat, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus sau cada si uscator de par.
Hotelul Termal dispune de 4 piscine exterioare noi (una cu apa termala si hidromasaj pentru adulti, piscina pentru inot, piscina pentru copii si bazin de relaxare). Centrul Wellness are in dotare o piscina interioara, sala de fitness si baza de tratament.
Acest hotel este recomandat persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/wellness si doresc un hotel intim, sportivilor pentru recuperare, odihna, companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives.
Descriere facilitati:
Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie. Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri/5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat CAS sau OPJSNAJ (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.
Politici: Check-in incepand cu orele 12:00; check-out pana la orele 12:00. La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Nu se accepta accesul cu animale de companie.