slide-piete-de-craciun-01
slide-piete-de-craciun-03
slide-piete-de-craciun-02
slide-piete-de-craciun-07
slide-piete-de-craciun-04
slide-piete-de-craciun-05
slide-piete-de-craciun-06
România

6 nopti de cazare în regim de pensiune completă, băuturi alcoolice si nealcoolice incluse, masă festivă de Crăciun, ateliere interactive de încondeiere ouă si pictură pe sticlă, taraf bucovinean, etc.

Hotelul Sovata este situat în inima Transilvaniei, la numai 200 m de lacul heliotermic cu apă sărată Ursu. Oaspeții au la dispoziție acces Wi-Fi gratuit şi un mic dejun tip bufet.

Hotelul Termal este situat în staţiunea Băile Felix, în apropierea pădurii. Proprietatea oferă aer condiționat gratuit, acces gratuit la 4 piscine în aer liber și la o piscină interioară cu apă termală, saună gratuită şi internet gratuit. Parcul acvatic cu apă termală Apollo-Felix se află la 200 m.

International este un hotel de 4 stele, situat în centrul stațiunii Băile Felix. Oferă un restaurant, un centru spa și de wellness, cu peșteră de sare, tratamente și salon de înfrumusețare. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele.

Deschis în aprilie 2009, Hotelul Wolf din Bran este o destinaţie perfectă atât pentru oamenii de afaceri, cât şi pentru turişti, combinând facilităţi ultramoderne cu interioare clasice şi luxoase.

Danubius Health Spa Resort Brădet se află în Sovata și pune la dispoziția oaspeților o gamă largă de servicii și tratamente, precum și o serie de activități de agrement. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.