slide-spania-01
slide-spania-05
slide-spania-04
slide-spania-03
slide-spania-02
Circuit Spania

Best of Andauzia - Spania

*** Sold Out ***

Spania - Sevilla, Jerez de la Frontera, Granada, Malaga, Cordoba, Setenil de las Bodegas,

Cadiz, Jaen, Jerez de la Frontera, Ronda, Malaga, Gibraltar

24 aprilie - 04 mai 2021, 11 zile - 10 nopti 

Ziua 1, Bucuresti - Malaga - Ronda

Zbor BLUE AIR Bucuresti - Malaga
Durata: 4h 10m

Plecare Bucuresti - 24.04.2021 , ora 07:00 ⟶ Sosire Malaga - 24.04.2021 , ora 10:10

Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Transfer privat de grup Malaga - Ronda
Durata: 1.5 h

Dupa sosirea pe aeroportul din Malaga vei fi transferat catre Ronda, unul dintre cele mai frumoase orasele din Andaluzia.

Cazare Ronda
Del Tajo Hotel & Spa, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 2, Ronda - Grazalema - Arcos De La Frontera - Jerez

Tur pietonal privat de grup Ronda
Durata: 2 h

Ronda este un orasel istoric impartit in doua de un superb canion format de raul Guadalevin iar legatura intre cele doua parti ale orasului se face prin mai multe poduri, intre care se remarca Puente Nuevo. Aici se afla una din cele mai vechi arene de corida din Spania: Plaza de Toros de Ronda unde regele Spaniei obisnuia sa admire spectacolele sustinute de toreadori celebri precum Pedro Romero. Istoria marcata de spectacolele de corida se resimte in arhitectura orasului, in mancarurile servite la restaurante, in vestimentatia localnicilor si in suveniruri.

Transfer privat de grup Ronda - Jerez de la Frontera
Durata: 4 h

In drumul tau spre Jerez de la Frontera, te vei bucura de timp liber in Arcos de la Frontera si Grazalema.

Locatie sosire: Jerez de la Frontera
Tip serviciu: PVT
Locatie plecare: Ronda
Cazare Jerez de la Frontera
Exe Guadalete Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 3, Jerez De La Frontera

Tur pietonal in Jerez si vizita unei podgorii locale
Numit simplu de catre localnici Jerez, orasul este capitala flamenco, a celor mai frumoase exemplare de cai andaluzi pur sange si a vinurilor sherry. Vei face un tur pietonal de oras pentru a admira centrul istoric, cu piatetele sale marginite de palmieri, dezvoltat in jurul fortaretei maure Alcazaba, ce dateaza din secolul XI. De asemeni vei vizita una dintre podgoriile locale de vinuri sherry, obtinute dintr-un soi de struguri albi, unde vei si degusta 2 tipuri de vinuri produse local.

Cazare Jerez de la Frontera
Exe Guadalete Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 4, Jerez De La Frontera - Cadiz - Setenil De Las Bodegas - Sevilla

Transfer privat de grup Jerez de la Frontera - Sevilla
Durata: 4 h

Astazi vei fi transferat catre Sevilla, nu inainte de a ajunge la tarmul Atlanticului la Cadiz, unde vei avea cateva ore la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu. Vei vizita apoi celebrul Setenil de las Bodegas, cu locuintele sale construite sub stanca. Vei ajunge la Sevilla spre seara.

Locatie plecare: Jerez de la Frontera
Tip serviciu: PVT
Stop pe traseu 2: Cadiz
Stop pe traseu 1: Vejer de la Frontera
Locatie sosire: Jerez de la Frontera
Timp liber Cadiz
Durata: 4 h

Aflat la capatul peninsulei Iberice, Cadiz separa Golful Cadiz de Oceanul Atlantic. Daca este sa dam crezare legendei, Cadiz a fost infiintat de catre insusi Hercule acum 3000 de ani. Apoi au venit fenicienii, cartaginezii, romanii, vizigotii si musulmanii. Mai tarziu orasul a cunoscut dominatia maura, iar in secolul XVIII Cadiz a atras atentia lui Napoleon. Astazi, acest port la Atlantic, cu strazile inguste si pietruite, ce se deschid spre mici piete fermecatoare, par a evoca un vechi oras al Africii de Nord.

Timp liber Setenil de las Bodegas
Durata: 1 h

Setenil de las Bodegas este cunoscut pentru casele sale albe, construite intre stanci - un loc inedit, cu o istorie indelungata.

Cazare Sevilla
Hotel Macià Sevilla Kubb, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 5, Sevilla

Tur panoramic privat de grup Sevilla
Durata: 2 h

Sevilla, cu palatele si monumentele sale si cu aceasta imbinare unica intre vechi si nou este locul ideal pentru a-ti lasa imaginatia sa zboare. Vei afla despre aspectele istorice, artistice, culturale și arhitecturale ale orașului din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre. Vei face o plimbare in Piata Espana si in Parcul Maria Luisa si vei admira, la exterior, Catedrala din Sevilla, poate cel mai important obiectiv turistic din oras. Aceasta a fost construita intre 1402 si 1584 si este a treia catedrala ca marime din lume si cea mai mare cladire religioasa gotica, atat ca volum cat si ca suprafata ocupata. Are 76 m latime si 115 m lungime, iar turnul central are 42 m inaltime, catedrala fiind construita pe ramasitele moscheei Almohad.

Tip serviciu: PVT
Locatie sosire: Sevilla
Locatie plecare: Sevilla
Vizita Palatul Alcazar
Durata: 1 h

Printre principalele atractii ale orasului se numara Palatul Alcazar construit in secolul al XIII-lea de Regele Alfonso al XI-lea, care a servit ca palat rezidential regilor Spaniei pana spre sfarsitul secolului al XV-lea. Palatul avea doua gradini renascentiste, inviorate de fantanile si havuzele spectaculoase, construite in stil arab. Gradinile Alcazar sunt aranjate in terase cu fantani si pavilioane si sunt un refugiu pentru locuitorii Sevillei.

Cazare Sevilla
Hotel Macià Sevilla Kubb, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 6, Sevilla - Cordoba

Transfer privat de grup Sevilla - Cordoba
Durata: 1.5 h

Vei fi transferat catre Cordoba.

Locatie plecare: Sevilla
Locatie sosire: Jerez de la Frontera
Tip serviciu: PVT
Tur pietonal privat de grup Cordoba
Durata: 3 h

Vei face un tur al centrului istoric din Cordoba. Orasul incanta prin stradutele sale inguste, magazinele mesterilor pielari, florile care impodobesc balcoanele, casele cu atmosfera de epoca. Vei vizita principala atractie a orasului: Catedrala - Moschee Mezquita, unul dintre cele mai impunatoare edificii ale arhitecturii maure in Andaluzia, apartinand astazi religiei romano-catolice. Vei face si o plimbare prin Juderia, fostul cartier evereiesc, unde vei vizita o fosta sinagoga, construita in secolul XIV in stilul mudejar.

Cazare Cordoba
NH Córdoba Califa Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 7, Cordoba - Jaen - Granada

Transfer privat de grup Cordoba - Jaen - Granada
Durata: 3.5 h

Astazi vei pleca spre Granada, cu o oprire in Jaen unde vei avea timp liber la dispozitie pentru a explora orasul.

Tip serviciu: PVT
Vizita unei plantatii locale de maslini Jaen
Durata: 1 h

In zonele rurale, Andaluzia este impanzita de plantatii intinse de maslini. Vei vizita una dintre aceste ferme locale, pentru a afla lucruri interesante despre cultivarea maslinilor si producerea de uleiului de masline, ingredient de baza in bucataria mediteraneeana si nu numai. Beneficiile uleiului de masline sunt numeroase, Andaluzia fiind un tinut cu traditie in obtinerea si comercializarea acestuia.

Cazare Granada
Leonardo Hotel Granada, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 8, Granada

Vizita Palatul Alhambra
Durata: 4 h

Alhambra a fost palatul, citadela si fortareata conducatorilor mauri pana la caderea Califatului Granadei. Datorita maiestriei cu care a fost construit, acesta nu a fost daramat, ci a ramas mai departe in folosinta ca palat regal. Astazi este a doua destinatie turistica din Europa. La Alhambra sunt patru zone distincte: palatele, zona militara sau Alcazaba, orasul Medina si zona gradinilor Generalife.

Vizita Albaicin
Durata: 1 h

Cu aleile Inguste, Ingrijite si casele traditionale bine pastrate, zona si-a pastrat farmecul vechi si este locul ideal pentru a descoperi arhitectura maura. Albaicín este faimos in special pentru privelistile sale asupra palatului Alhambra.

Cazare Granada
Leonardo Hotel Granada, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 9, Granada - Malaga

Transfer privat de grup Granada - Malaga
Durata: 2 h

Astazi vei fi transferat catre Malaga, pe malul Mediteranei.

Locatie plecare: Granada, Nicaragua
Tip serviciu: PVT
Locatie sosire: Malaga
Tur pietonal privat Malaga
Durata: 2 h

Vei vizita la pas centrul istoric al orasului Malaga. Malaga este un oras cosmopolit, caracterizat prin bulevarde imense, viata de noapte, muzee renumite si restaurante excelente. Printre cele mai importante atractii turistice se regesesc Casa Memoriala Pablo Picasso si muzeul Pablo Picasso, Teatrul Roman, Biserica Santiago si multe altele. Cultura, traditiile, gastronomia, clima si ospitalitatea locuitorilor ii consolideaza imaginea ca a unui „oras paradisiac” Vizitarea orasului Malaga se poate incheia pe renumita Strada Larios, zona comericala a orasului unde vei gasi pe langa renumitele magazine de vinuri si restaurante si cele mai bune cafenele din oras.

Tip serviciu: PVT
Cazare Malaga
Hotel Del Pintor, Standard Room, meal plan Mic dejun

Circuit Spania

Ziua 10, Malaga

Optional: Tur privat de grup Gibraltar
Durata: 9 h

Vei face o excursie de o zi la Gibraltar. Odata ajuns in oras vei face o plimbare cu telecabina pentru a admira Stramtoarea Gibraltar, ce desparte Europa de continentul african, dar si superba panorama asupra orasului. Gibraltarul este teritoriu britanic din 1713, singurul de pe continent apartinand Coroanei Britanice. Orasul este dominat de stanca cu acelasi nume, cu o inaltime de 426 metri, ce sporeste dramatismul peisajului, fiind in principal renumit pentru oportunitatile de shopping.

Tip serviciu: PVT
Cazare Malaga
Hotel Del Pintor, Standard Room, meal plan Mic dejun

Ziua 11, Malaga - Bucuresti

Transfer privat de grup hotel - aeroport Malaga
Durata: 1 h

Vei fi transferat catre aeroport.

Tip serviciu: PVT
Zbor BLUE AIR Malaga - Bucuresti
Durata: 3h 50m

Plecare Malaga - 04.05.2021 , ora 11:00 ⟶ Sosire Bucuresti - 04.05.2021 , ora 15:50

Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 

PREȚ:

⦾ 1290 EUR/persoana in camera dubla - 16 - 23 mai 2021

Nota tarif

 • • Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla.
 • • Tarifele aferente zborurilor sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia cea mai mica disponibila in sistem la data realizarii ofertei si includ taxele de aeroport.
 • • Tarifele zborurilor nu sunt sub controlul nostru si se pot modifica oricand pana la emitere, in functie de reglementarile companiei aeriene. Dedal Tur nu poate garanta tariful biletului de avion decat in momentul emiterii.
 • • Asigurarile incluse in pachet sunt valabile pentru persoanele care la data calatoriei nu au implinita varsta de 65 de ani. Pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani costul asigurarii se majoreaza confirm politicii asiguratorului si va fi comunicat in momentul achizitiei.

Nota cazare

 • • Mentionam ca variantele de cazare sunt disponibile la data realizarii ofertei. Dedal Tur nu poate garanta disponibilitatea lor decat in momentul rezervarii. In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila va vom oferi alternative similare.
 • • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de catre ministerul de resort ale tarilor respective si ca atare, respecta normativele locale.

Servicii incluse

 • • Bilete de avion pentru zborurile mentionate
 • • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale si interne
 • • Bagaj de cala pentru zborurile internationale (daca nu se specifica altfel)
 • • Cazare 10 nopti la hotelurile alese, in tipul de camere specificat.
 • • Mesele mentionate in program
 • • Toate transferurile, tururile si vizitele mentionate in program
 • • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • • Ghid local dedicat pentru tururile si vizitele incluse
 • • Bacsis ghizi locali si soferi
 • • Insotitor de grup
 • • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • • Asigurarea complexa de calatorie (medicala si storno)
 • • Taxele de serviciu

Servicii suplimentare

 • • Tur privat de grup Gibraltar
 • • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei
 • • Early check-in, late check-out
 • • Excursii optionale
 • • Mesele nespecificate in program
 • • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, babysitting, etc.)
 • • Supliment pentru asigurare storno cu fransiza minima

Termene si Conditii Oferta speciala: Quick Sales

Durata Promotiei:
• de marti 16.02.2021 pana luni 01.03.2021 inclusiv

Conditii de plata:

• 50% la confirmare
• 50% in termen de 30 de zile de la confirmare
• Pentru vacantele cu data de plecare sub 60 de zile inainte de plecare plata se face 100% la confirmare

Conditiile promotiei:

• Promotia este valabila doar pentru resortul, circuitul, destinatia promovata in Quick Sales si doar pentru datele promovate
• Nu se acorda reduceri pentru cazare in camera tripla
• Nu se acorda reduceri pentru copii
• Nu se cumuleaza cu alte discounturi
• Nu este valabila pentru plata in rate
• Tariful quick sale este nonrefundable - in cazul anularii indiferent de perioada penalizarea este 100%

Termene si Conditii de plata pentru ofertele standard

Pentru pachetul de servicii (inclusiv zboruri):
 • • La confirmarea rezervarii: 30 %
 • • cu 90 de zile inainte de plecare: 30%
 • • cu 60 de zile inainte de plecare: 40%
 • • Pentru solicitari cu mai putin de 45 de zile inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii.
 • • Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BCR din ziua platii)
 • • Facturarea serviciilor se va face in EUR, USD sau RON iar plata serviciilor se va face in baza facturilor emise de Dedal Tur, prin transfer bancar, ordin de plata, card de credit sau in numerar.