islanda
australia
grecia1
iasi
Sardinia

Hotel Carlos V 5★

Fiecare cameră a Hotelului Carlos V are balcon cu vedere la grădină sau Marea Mediterană. Restaurantul Imperial de pe acoperiș și piscina în aer liber oferă, de asemenea, vedere la mare.

Situat la 50 de metri de golful fermecător Alghero, Hotelul Carlos V se află la aproximativ 1 km de centrul istoric al orașului și la 20 de minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă de nisip. Toate camerele de la Carlos V au aer condiționat și un TV cu canale internaționale prin satelit și cu vizionare cu plată. Micul dejun tip bufet variat include șuncă și ouă. Se oferă Wi-Fi gratuit în toată proprietatea. Acesta este locul preferat de turiștii din Alghero, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9 pentru un sejur pentru 2 persoane.

DOTĂRI CAMERE: camerele elegante sunt echipate cu: baie cu cada saudus, uscator de par, aer conditionat, balcon, minibar, telefon, TV, seif (cuplata). Pentru pat infant se achita o taxa suplimentara la hotel.

FACILITĂȚI HOTEL: 179 camere, restaurant, bar, piscinain aer liber cu apa de mare, sali pentru masaj, teren de tennis, tenis de masa,teren de tenis (cu plata).

PLAJA: tarmul din fata hotelului este stancos, insa plajele cunisip din Alghero sunt usor accesibile prin intermediul transportului public(statia de autobuz este langa hotel) sau prin inchirierea unei masini.

DIVERSE: la check in clientii trebuie sa prezinte cartea de credit ca garantie pentru eventualele cheltuieli suplimentare efectuate pe durata sejurului.