islanda
australia
iasi
grecia1
Luna de miere

Mallorca

Mallorca este perla insulelor Baleare, aflata in Mediterana, la est de tarmul spaniol. Munte, mare, plaja, crescatorie de perle si nenumarate golfulete cu ape cristaline.

Tenerife

Cea mai mare insula din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, apartinand Spaniei, este situata la numai 300 km de coasta Africii de Nord. Tenerife este insula primaverii eterne. 

Santorini

Insula Santorini - cu o istorie de peste 3500 ani, este recunoscuta ca emblema turismului mediteranean. Cea mai sudica insula a arhipelagului Cyclade din estul Marii Mediterane.

Gran Canaria

Gran Canaria (Spania) este o insulă din arhipelagul „Insulele Canare” din Oceanul Atlantic. Ideal pentru turiştii care sunt în căutarea naturii nealterate de intervenţia omului.

Portugalia

Portugalia este unul dintre statele cele mai vechi ale Europei. Ea ocupa partea de vest a Peninsulei Iberice, astfel ca trasaturile mediului ei natural sunt cele ale peninsulei.

Sardinia

Botezata de grecii antici Sandalya, in traducere, “urma de picior”, Sardinia, situata in inima Mediteranei, este un colt de paradis, un taram unde oamenii au ospitalitatea in inima de mii de ani.