islanda
iasi
australia
grecia1
Hurghada din Iași

Egipt - Hurghada din Iași

Charter Egipt - Hurghada din Iași

Tarife începand de la doar 372 euro/pers

Pachet complet 7 nopti

Operare în ficare zi de duminică în perioada 28.03 - 24.10.2021

Propuneri hoteluri:


Long Beach Resort 4

Tarif de la: 407 eur / sejur, loc în camera dublă, all inclusive

Hurghada Long Beach Resort are o piscină tip lagună, un parc acvatic cu tobogane, disponibile doar pentru adulții cu înălțimea minimă de 130 cm, un centru de fitness și o plajă privată cu vedere magnifică la Marea Roșie. Camerele luminoase şi spațioase au balcon privat.

• Desert rose 5

Tarif de la: 453 eur / sejur, loc în camera dublă, all inclusive

Situat în inima staţiunii Hurghada, acest complex de 5 stele oferă camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Complexul are 3 piscine, centru spa, piscină pentru copii şi o plajă privată la malul Mării Roşii. Oferă şi un parc acvatic.

• Steigenberger Aqua Magic 5

Tarif de la: 514 eur / sejur, loc în camera dublă, all inclusive

Situat în Hurghada, Steigenberger Aqua Magic Red Sea are o plajă privată, o piscină în aer liber şi un centru spa. Conexiunea WiFi este gratuită. Hotelul este adresat familiilor, cu un club pentru copii Magic Tors, un club pentru adolescenţi şi un loc de joacă umed pentru copii.

• Albatros White Beach 5

Tarif de la: 789 eur / sejur, loc în camera dublă, all inclusive

Albatros White Beach - Families and couples only se află în orașul Hurghada din Guvernoratul Mării Roșii, la numai 5 km de noul port de agrement și oferă o piscină în aer liber, un loc de joacă pentru copii și o terasă. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în toate zonele publice.Detalii operationale:

Orarul de zbor nu este stabilit momentan.

Zborurile includ 1 bagaj mana si 1 bagaj de cala 20 kg

Pentru siguranta tuturor, Egipt va accepta doar pasageri cu test negativ COVID-19, din ultimele 72 ore; obligativitatea platii taxei de viza a fost eliminata pana in 30.04.2021

Pentru rezervari, informatii suplimentare si oferte de la alte hoteluri, ne puteti contacta prin email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (exista spatiu inainte si dupa @), telefonic la 0232.262 410 sau la sediul agentiei noastre.