islanda
australia
grecia1
iasi
Croația din București

Croația din București

Charter - Croatia din Bucuresti.

Tarife începand de la 352 euro/pers

Pachet complet 7 nopti

Operare in fiecare zi de luni in perioada din 04.06 - 15.10.2021

Propuneri hoteluri:


• Komodor 3

Tarif de la: 389 eur / sejur, loc în camera dublă, mic dejun inclus

Hotelul Komodor se află în peninsula Lapad din Dubrovnik, la 50 de metri de plajă, și are o terasă cu piscină în aer liber, șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele proprietăţii.

• Hotel Bellevue 4

Tarif de la: 389 eur / sejur, loc în camera dublă, mic dejun inclus

Hotelul Bellevue oferă o nouă Clinică Spa, 2 restaurante cu bucătărie mediteraneană şi japoneză, un lounge bar şi 2 piscine. Situat în staţiunea balneară Mali Lošinj, hotelul este înconjurat de pini şi oferă o plajă cu şezlonguri.

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel 5

Tarif de la: 545 eur / sejur, loc în camera dublă, mic dejun inclus

Hotelul Sheraton Dubrovnik Riviera beneficiază de o locație retrasă pe malul mării, în satul Mlini, între orașul vechi Dubrovnik, listat de UNESCO și Aeroportul Dubrovnik. Proprietatea are piscine interioare și în aer liber, precum și un centru de spa și wellness. Hotelul oferă acces WiFi gratuit în toate zonele.

Rixos Premium Dubrovnik 5

Tarif de la: 769 eur / sejur, loc în camera dublă, mic dejun inclus

Având o zonă spa amplă, cu piscină interioară deschisă pe tot parcursul anului și piscine sezoniere în aer liber cu vedere panoramică la mare, acest hotel de 5 stele este situat la 15 minute de mers pe jos de zona istorică a orașului Dubrovnik.Detalii operationale:

Orar de zbor – ore locale:

Dubrovnik: OTP 14:20 - SSH 17:05 / SSH 09:00 - OTP 13:35

Zborurile includ 1 bagaj mana si 1 bagaj de cala 20 kg

Pentru rezervari, informatii suplimentare si oferte de la alte hoteluri, ne puteti contacta prin email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (exista spatiu inainte si dupa @), telefonic la 0232.262 410 sau la sediul agentiei noastre.