slide-piete-de-craciun-01
slide-piete-de-craciun-04
slide-piete-de-craciun-07
slide-piete-de-craciun-03
slide-piete-de-craciun-02
slide-piete-de-craciun-05
slide-piete-de-craciun-06
Varșovia

Varșovia este notabilă printre capitalele din Europa nu pentru mărimea sa, vârsta sa, sau frumusețea sa, ci pentru indestructibilitatea sa. Este un phoenix care a renăscut de mai multe ori din cenușa războiului. Suferind daune mari în timpul ocupărilor suedeză și prusacă din 1655-1656, a fost asaltată din nou în 1794, când armata rusă a masacrat populația suburbiilor varșoviene.

Situată la mai puţin de 1 km de centrul oraşului Varşovia, Platinum Residence oferă apartamente spaţioase cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Acest hotel de 3 stele este situat într-o zonă liniştită din Varşovia, la doar 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului. Oferă camere spaţioase cu TV prin satelit.

Campanile Varsovie oferă unităţi de cazare moderne şi se află la doar 1,5 km de Gara Centrală din Varşovia. Camerele sunt luminoase şi au baie, TV prin satelit şi acces gratuit la internet WiFi.

Oxygen Residence oferă unități de cazare în sistem self-catering situate în centrul Varșoviei, la 1,6 km de Palatul Culturii și Științei. Hotelul se află la 300 de metri de cea mai apropiată stație de tramvai.