slide-roma-dedaltur-16
slide-roma-dedaltur-07
slide-roma-dedaltur-12
slide-roma-dedaltur-09
slide-roma-dedaltur-01
Köln

Radisson Blu Hotel Köln 4★

Acest hotel se află în cartierul Deutz din Köln, la 5 minute de mers pe jos de sala polivalentă Lanxess Arena și de centrul de expoziții KölnMesse. Oferă WiFi gratuit şi acces gratuit la saună și la sala de gimnastică.

→ City break la Köln ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM CITY BREAK-UL ÎN KÖLN

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
BURNS fair & more 3★Radisson Blu Hotel Köln 4★Mă interesează alt hotel

Hotelul Radisson BLU Köln oferă unități de cazare spațioase și moderne, cu un design elegant, TV cu ecran plat și facilități de ceai/cafea. Toate au baie proprie cu cadă și duș. Bistroul Pronto servește un bufet bogat de mic dejun. De asemenea, la restaurantul Paparazzi puteți savura preparate mediteraneene. Pe terasă sau în lounge barul cu acoperiș din sticlă înalt de 15 m aveți la dispoziție cafea, cocteiluri și bere din Köln. Stația de tramvai Kölnmesse se află la 100 m de Radisson Köln. Centrul orașului și catedrala Kölner Dom se găsesc pe celălalt mal al Rinului, la 3 stații de tramvai sau la 20 de minute de mers pe jos.

 

Recomandari de City Break