islanda
iasi
grecia1
australia
Londra

Vacanță 6 zile la Londra

LONDRA
Cea mai vizitata capitala a Europei

Cu numeroase atractii turistice, cu o cultura vasta si o istorie bogata, Londra merita vizitata, indiferent de anotimp. Pregateste-te sa te incurci cand traversezi strada, sa stai pe partea dreapta cand cobori din metrou, sa nu intelegi banii marunti pe care ii primesti rest, sa mananci in Portobello si sa mergi la o «partida» de shopping pe Oxford Street.

Ziua 1 (11.10): IASI – LONDRA

Intalnire la Aeroportul International Iasi cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Londra. Sosire la Londra pe aeroportul Luton la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn Express Excel 3* (sau similar).

Ziua 2 (12.10): LONDRA

Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.

Ziua 3 (13.10): OXFORD & WINDSOR (optional)

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 70 lire / persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa (taxa de vizitare: informativ 35 lire). Cazare.

Ziua 4 (14.10): LONDRA

Mic dejun bufet. Va propunem sa vizitati Victoria & Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost), Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 35 lire). Cazare.

Ziua 5 (15.10): LONDRA

Mic dejun bufet. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: British Museum (intrarea este gratuita - nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati), Catedrala Saint Paul, Tate Gallery. Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Ziua 6 (16.10): LONDRA – IASI

Mic dejun bufet, urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Iasi. Sosire pe aeroportul din Iasi in cursul amiezii la ora 20:05.

 

Pentru detalii privind prețul, vă rugăm să ne contactați.